Het Vijverkaffee is komende zomer al aan zijn vijfde editie toe. Feest! Na vier kaffees met veel zon en een berg leuke mensen, zien we het helemaal zitten om ook deze zomer samen met jullie alles te doen wat we zelf graag doen: in de zon zitten, beetje bewegen, concertje kijken temidden de velden en de vissen en ons laten omringen door frisse pintjes, lekkere cocktails en verse burgers.

Ons doel blijft een leuke plek organiseren waar al onze vrienden en streekgenoten elkaar kunnen vinden om samen plezante dingen te doen. Een plek in de natuur, weg van de drukke grote-mensen-wereld en met activiteiten waarbij het plezier centraal staat. Op het vijverkaffee zijn we allemaal winnaars. Een plek om te onthaasten, om te genieten van het groen en vooral om te ontmoeten.

Vijverkaffee 2018 wordt opnieuw wondermooi en we hopen dat je je opnieuw laat meevoeren doorheen tien dagen vol vrolijkheid, zon en avontuur.

 

Hopelijk tot snel!

 

contact

Ons evenement vindt plaats aan Papes Pitten, Weststraat 56, 8810 Lichtervelde.

 

Vijverkaffee vzw
Beverenstraat 22
8810 Lichtervelde
vijverkaffee@gmail.com
www.vijverkaffee.be

Organisatie

Het Vijverkaffee team bestaat uit 4 pipo’s met een ongekende visie en creativiteit die graag eens vergaderen met een drankje dabij en aangevuld worden met een beresterk team van mooie en gedreven mensen.

Je hebt een vijvervraag of je wil gewoon eens een babbeltje slaan:
Jeroen Missinne – 0497 11 40 41
Bart D’hondt – 0479 44 72 19
Tomas Madou – 0485 69 65 95
Steven Thant – 0486 32 04 72

Volg ons op facebook